Roderik Schoorlemmer

Coach en Tai Chi-leraar @Flow Sessions

Bert heeft een talent om talenten te stimuleren en zichtbaar te maken. Hij heeft een feilloze intuïtie en weet de vinger op de zere plek te leggen.

In een beperkt aantal gesprekken heeft hij een heel duidelijke koers uitgezet voor mijn bedrijf Flow Sessions. Door mijn perspectief te kantelen van een aanbieder van producten naar een meer klant geori├źnteerde benadering. Door zijn merkvizier heb ik helder gekregen waar mijn toegevoegde waarde zit. En waar ik mijn focus op moet richten. Hij is een tovenaar met woorden. Hij heeft een groot talent om je input voor teksten zo aan te passen dat de boodschap als vanzelf aan de oppervlakte komt.

Bert bezit de kunst om je volledig ‘out of the box’ te laten denken. In plaats te volgen wat iedereen in je branche doet een totaal eigen spoor te kiezen zodat je jezelf kan onderscheiden. In de samenwerking geeft Bert zich met alles wat hij aan kennis en kunde in zich heeft. Daarnaast beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk die hij waar nodig inzet.

Bert heeft mij uitgedaagd om boven mezelf uit te stijgen.

Ga naar case Flow Sessions

29 september 2013