Gijs van Arken

Co-founder Over Rood

Bert Rorije heb ik leren kennen als een authentieke denker. Verrassend en verfrissend hoe hij met originele ideeën in een goede samenspraak nieuwe wegen kan laten zien. Onafhankelijk en vernieuwend weet hij zijn opdrachtgevers te begeleiden bij een toekomst in werkelijk duurzaam ondernemen, gestoeld op de kernwaarden van de organisatie. Hij laat zich niet voorstaan op zijn indrukwekkende staat van dienst en ervaring, maar trekt gelijkwaardig met je op.

Bert heeft de gave om werkelijk te ontmoeten en te luisteren. Zijn passie en inlevingsvermogen samen met zijn toegewijde betrokkenheid maken de weg vrij tot een open communicatie, die hem tot de ziel van de zaak kan laten doordringen. Zonder waardeoordeel weet hij tegelijk respectvol essentiële zaken te benoemen en met overtuiging uit te leggen. Het benoemen van conflicterende onderwerpen gaat hij daarbij niet uit de weg. Met geduld laat hij tijd om grote vernieuwingen te laten landen. Zijn meebewegen in gesprekken geven je ruimte, terwijl hij zijn overtuigingen weet over te brengen. Uniek vindt ik zijn talenten om in zowel woord als beeld een nieuwe identiteit vorm te geven. Bij Bert geen kwestie van een paar uurtjes werken aan een klus, maar resultaat door bevlogen en doorleefde processen.

Voor mij is Bert een persoonlijke raadgever en ondersteunende vriend geworden in het vormgeven van onze social business. Een bijzondere, verbindende ervaring.

Ga naar case Over Rood

21 januari 2013