Erik Friedeberg

Founder Manifesto

Ik heb Bert Rorije leren kennen bij een bijeenkomst van de BNR Businessclub die in samenwerking met Brown Cow werd georganiseerd. Ik was toen net gestart met de ontwikkeling van een nieuw soort accountantskantoor. Dat de ondernemer faciliteert in het sturen van zijn/haar onderneming. En de accountants laat zien dat het ook anders kan c.q. moet.

Vanaf het 1e moment dat Bert en ik elkaar leerden kennen, triggerde hij mij door zijn persoonlijkheid en zijn specifieke aanpak, het meedenken en het eigenlijk al direct toevoegen van waarde aan het concept. Hij bleek ook uitermate op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de accountancysector, maar ook van relevante ontwikkelingen in de maatschappij en hoe je ook als ondernemer een maatschappelijke rol hebt. Met deze bagage heeft hij mij uitstekend kunnen begeleiden in mijn reis naar het onbekende, wat uiteindelijk uitgemond is in Manifesto, de nieuwe landelijke keten van accountants en bedrijfsadviseurs.

Tevens heb ik van Bert geleerd hoe je al vanaf het begin alle ontwikkelingen binnen het op te starten bedrijf het beste kan delen via sociale media. En reputatie kan opbouwen nog voor je daadwerkelijk gestart bent. Daarnaast heeft hij een gave om zaken te visualiseren, maar ook om passende teksten te schrijven.

Kortom Bert is een zeer bijzonder mens en groot inspirator. Die zowel op strategisch als op praktisch vlak uitstekende ondersteuning biedt.

Ga naar case Manifesto

24 december 2014