Barry de Bruin

Partner, Ping-Pong Design

Bert is een ijzersterke strateeg omdat zijn adviezen niet komen uit de bekende boekjes maar hij tapt uit gerijpte ervaring en een oorspronkelijke geest.

Bert ’s adviezen beroeren altijd datgene wat je diep van binnen eigenlijk al weet. Maar je durft er niet aan toe te geven, je bent er misschien wel bang voor,je bent er van afgedwaald of je ziet het gewoonweg even niet. Bert zet alles op scherp, laat je weer dromen en wijst je op je verantwoordelijkheid.

Hij laat je inzien dat het hebben van ambitie onverbiddelijke consequenties tot gevolg heeft. Je moet keuzes maken. Eigenzinnige keuzes. Keuzes die passen bij wie jij (als organisatie) bent.

Bert is aanstekelijk. Na ieder gesprek voel je energie. Werken is weer spelen. Je raakt er van overtuigd dat alles kan. En… alles kan. Behalve het ‘waarom’ gaat het bij Bert ook heel vaak over het ‘waarom niet?’

De projecten waar ik met Bert aan heb samengewerkt behoren tot de top van mijn favoriete opdrachten. Ik ben trots op de resultaten. De lol druipt er vanaf. De ontwerpen vallen op door de manier waarop ze een authentieke identiteit van die specifieke klant benadrukken. Het is meer dan maatwerk. De huisstijlen leggen de ziel bloot van de opdrachtgever voor wie hij bedoelt is.

12 juli 2011