Een wereld te winnen (2012)

Boek over parkeren en mobiliteit. Geschreven i.o.v. Spark als onderdeel van een herpositionerings- en Total Branding-traject.

Spark is een parkeerbureau. Plaatst mobiliteit in een breder kader. Zoekt voor opdrachtgevers naar structurele oplossingen.

Een wereld te winnen.

Hoe bestuurders onsterfelijk worden. (2010)

Oproep aan leiders en bestuurders. Om het over een andere boeg te gooien. Oorspronkelijk in opdracht van Total Branding Collectief Het Stormt geschreven. Maar later in eigen beheer voltooid en gepubliceerd.

Hoe bestuurders onsterfelijk worden.

Dromen (2008)

Geschreven in opdracht van ROC Nova College als onderdeel van een langlopend Total Branding-traject (2005-heden). Cursisten vertellen over hun fascinaties en dromen. Hun verwachtingen van het leven. O.a. uitgereikt aan docenten tijdens kerstmis. Dit boek is om privacy redenen van de studenten niet meer te downloaden, maar heb ik nog wel op voorraad.

Verkoop je ziel. Authenticiteit als basis voor succes. (2008)

De theorie achter de Total-Branding-methode. Geschreven i.o.v. van Total Branding Collectief Het Stormt.

Verkoop je ziel.

Liefde op het eerste gezicht. (2008)

Liefdesverhaal over een duingebied. Op de grens van Bloemendaal en Velsen. Waar de ruïne van kasteel Brederode staat. En vroeger het bekende openluchtzwembad Velserend was gelegen. Dit boekje was onderdeel van een groot communicatietraject rond de ontwikkeling van dit gebied: Project Velserend. Geschreven i.o.v. Bokx Vastgoed.

Liefde op het eerste gezicht.